Hygiejnekursus COVID-19

Som zoneterapeut er hygiene en selvfølge. Men hverdagen er forandret og der var uafklarede spørgsmål i forbindelse med den pludselige genåbning af klinikker efter mere end en måneds Covid-19 tvangslukning. Derfor tilbyder tkz(R)foreningen hygiejnekursus til foreningens medlemmer med særligt fokus på håndtering af virus.

Hvordan sikres at usynlig smitte ikke går fra en patient til den næste og fra patient til behandler eller omvendt? Og hvordan sikrer man, at der ikke sker smitteoverførsel mellem de ting kunderne rører ved?

Kurset er baseret på viden om håndtering af virus og bakterier fra storkøkkener og omformuleret til gavn for os i klinikkerne.

Det gælder om at få sat hygiejnen i system, så fokus igen kan vende tilbage til kerneopgaven, patienten og behandlingen, uden at gå på kompromis med hygiejnen.