NRN møde 31. januar 2020 i Stockholm

31. januar 2020 blev NRN mødet afholdt i Stockholm. Lene Rohde og Ragna Helth deltog fra tkz og mødte kolleger fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Årets emne var bl.a. Research. Vi har i det forgangne år haft et fælles spørgeskema sendt ud i de nordiske lande, for at finde ud af hvordan vi som zoneterapeuter arbejder. Arbejder vi deltid/heltid, hvordan fordeler vores klienter sig i aldergrupper,  har vi andre behandlingsformer/uddannelser mm. Der mangler enkelte foreningers tilbagemeldinger endnu, men tendensen er, at vi i stor grad er ens i de enkelte lande.

25. januar 2019 var tkz®foreningen vært for det årlige møde i Nordisk Reflexology Network med repræsentanter fra zoneterapeutforeninger i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Mødets formål er at udveksle nyheder/erfaringer fra de nordiske lande. Fra Danmark deltog ZCT og tkz.